Justitie

Eis: vijf jaar voor kaartenhuis van 165 miljoen [Crimesite]

Het Openbaar Ministerie eiste vrijdag voor de rechtbank in Amsterdam gevangenisstraffen tot vijf jaar en vier maanden tegen Dennis Moens (foto) en medeverdachten die beleggingsproducten van Quality Investments (QI) verkochten. Honderden beleggers gaven hun bijna 165.000.000 euro.

Lees verder op Crimesite: Eis: vijf jaar voor kaartenhuis van 165 miljoen

Volgens het landelijk parket van het Openbaar Ministerie is Bredanaar R. N. (55) een bankier van de onderwereld. In april is de man aangehouden. Er zijn nog vijf andere verdachten gearresteerd. N. wordt verdacht van gewoontewitwassen, valsheid in geschrift, verduistering en oplichting.

Lees meer: ‘Bankier’ van de onderwereld aangehoudenTo Top
Volg ons voor alle updates