Buitenland

Twee NL’ers met drugs veroordeeld in Engeland [Crimesite]

In Groot-Brittannië zijn woensdag twee Nederlanders die zich voordeden als coureurs door de rechtbank in Canterbury veroordeeld tot negen en ruim tien jaar cel voor drugssmokkel. Volgens de Britse recherche gaat het om Antonius H. (50) en René N. (35).

Lees verder op Crimesite: Twee NL’ers met drugs veroordeeld in Engeland

De advocaat van Ridouan Taghi vindt het verspreiden van foto’s van minderjarigen die door die foto’s in relatie worden gebracht met haar cliënt, zoals de politie dinsdagavond deed, ‘disproportioneel en onbegrijpelijk’. Volgens Inez Weski moet de politie allang hebben geweten dat sommige van die foto’s in Dubai zijn gemaakt.

Lees meer: Advocaat geërgerd over verspreiding foto’sTo Top
Volg ons voor alle updates