Justitie

Hoge Raad doet volgende week uitspraak Baybaşin [Crimesite]

De Hoge Raad wijst dinsdag 17 april arrest in de zaak van het herzieningsverzoek van de Turks-Koerdische Hüseyin Baybaşin (61) die is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Op 4 juli 2017 stelde advocaat-generaal Diederik Aben in zijn conclusie dat er geen gronden zijn voor herziening.

Lees verder op Crimesite: Hoge Raad doet volgende week uitspraak Baybaşin

Het Openbaar Ministerie stelt toch een nieuw onderzoek in naar de betrokkenheid van de Brit Robert Dawes bij de liquidatie van de Groninger onderwijzer Gerard Meesters in 2002. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Vorig jaar deden de nabestaanden van Meesters aangifte tegen D.

Lees meer: OM onderzoekt liquidatie onderwijzer tochTo Top
Volg ons voor alle updates