Buitenland

Advocaat Klaas Otto dreigt op te stappen [Crimesite]

De advocaat van Klaas Otto dreigt de verdediging neer te leggen. Louis de Leon vindt dat het Openbaar Ministerie de verdediging ondermijnt. Woensdag zou de inhoudelijke behandeling in de zaak Otto beginnen. Dat kan niet doorgaan, omdat is gebleken dat het Openbaar Ministerie duizenden opgenomen gesprekken achter heeft gehouden.

Lees verder op Crimesite: Advocaat Klaas Otto dreigt op te stappen

Met de import en export van grote hoeveelheden hasj en hennep gedurende vele jaren, transporten vanuit Italië en Pakistan naar Engeland, zou volgens het Openbaar Ministerie maar liefst 37.000.000 euro zijn verdiend, door een groep van zeven verdachten.

Lees meer: Hoe de miljoenenzaak voor het OM stuk ging (COLUMN)To Top
Volg ons voor alle updates