Buitenland

Kopstuk Italiaanse maffiabaas gepakt in Uruguay [Crimesite]

Rocco Morabito (foto), een van Italië’s meest gezochte maffiosi, is aangehouden in Uruguay. De Italianen waren al 23 jaar naar hem op zoek. Morabito, die ook wel De cocaïne koning van Milaan wordt genoemd, is een kopstuk van de ‘Ndrangheta. Hij werd in een hotel in Montevideo, de hoofdstad van Uruguay, gearresteerd.

Lees verder op Crimesite: Kopstuk Italiaanse maffiabaas gepakt in Uruguay

Tijdens een pro forma-zitting vandaag in de zaak Everink heeft de rechtbank alle verzoeken van de verdediging afgewezen om aanvullend onderzoek te laten doen naar de dood van de zakenman uit Bilthoven. Verdachte Mark de J. (foto) blijft in voorlopige hechtenis. 

Lees meer: Geen aanvullend onderzoek in zaak EverinkTo Top
Volg ons voor alle updates