Moord

2 doden door 2 misdrijven (UPDATE) [Crimesite]

Dit weekeinde zijn twee mannen omgekomen door een misdrijf. Een 57-jarige man werd zaterdag dood aangetroffen in zijn woning aan de Weegbreestraat in Soest. Vanmiddag is in een privé parkeergarage aan de Rubensstraat in Den Haag het stoffelijk overschot gevonden van een ook 57-jarige man. 

Lees verder op Crimesite: 2 doden door 2 misdrijven (UPDATE)

De gezochte 41-jarige Albanees Hektor Mahmutaj (foto) is per toeval opgepakt bij een actie van het Flexibele Interventieteam van de Landelijke Eenheid. Bij een controle op de A13 bij Rotterdam werd Mahmutaj van de weg gehaald, omdat hij in een gestolen auto reed. Mahmutaj staat op de Most Wanted-lijst van Interpol.

Lees meer: Gezochte Albanees per toeval opgepaktTo Top
Volg ons voor alle updates