Buitenland

Maximale straf voor webcamafperser (UPDATE) [Crimesite]

Tilburger Aydin C. krijgt de maximale straf van de rechtbank in Amsterdam voor het via de webcam misbruiken en chanteren van tientallen meisjes in binnen- en buitenland: tien jaar en 243 dagen. De rechtbank vindt dat C. geniet van vernederen van meisjes.

Lees verder op Crimesite: Maximale straf voor webcamafperser (UPDATE)

De Amsterdamse Antilliaan Surailie I., die verdacht wordt van het doodschieten van Souhail Laachir (26) tijdens een dancefeest in het Scheepvaartmuseum, blijft vast zitten. Zijn advocaat Sixten Bordewijk vroeg vandaag tijdens een pro forma-zitting om schorsing van de voorlopige hechtenis. Dat verzoek werd door de rechtbank afgewezen.  

Lees meer: OM: schietpartij Waterfront was koele liquidatieTo Top
Volg ons voor alle updates