Drugs

Gerrit G. bevestigd verhaal ‘Paul’ over cokesmokkel met medeweten politie [Boevennieuws]

De politie zegt nieuwe informatie te hebben betreffende de moord op bakker Martien van der Meijs. De 72-jarige man werd in de nacht van 30 januari 2002 in zijn rug gestoken toen hij buiten zijn hond uitliet. Volgens een tip zou de dader nog steeds in de buurt van Hilversum wonen. Coldcase moord De steekpartij…

Lees verder op Boevennieuws: Gerrit G. bevestigd verhaal ‘Paul’ over cokesmokkel met medeweten politie

container1

Van maar liefst 90% van de containers waar drugs in zitten is de TCI op de hoogte. Dat bleek vrijdag in een uitzending van 1Vandaag die een interview toonden met criminele informant ‘Paul’. Volgens die ‘Paul’ worden er grote partijen drugs het land ingevoerd, met medeweten van agenten van de TCI. Gerrit G. bevestigde vandaag […]To Top
Volg ons voor alle updates