Justitie

Tattookillers toch vervolgd voor liquidatie Onno Kuut [Boevennieuws]

De politie heeft woensdag twee mannen aangehouden die worden verdacht van heling van een auto. De auto zou gebruikt zijn bij de liquidatie van Chafik Zidane, die ook wel Willem werd genoemd. Liquidatie Chafik “Willem” Zidane Chafik “Willem” Zidane werd in de nacht van vrijdag 5 februari rond 03.00 uur ’s nachts doodgeschoten in de…

Lees verder op Boevennieuws: Tattookillers toch vervolgd voor liquidatie Onno Kuut

OnnoKuut2

Het Openbaar Ministerie gaat vrijwel zeker vier leden van de Tattookillers vervolgen voor de liquidatie op Onno Kuut. Het moordcommando zou de 30-jarige Onno Kuut uit Enschede hebben vermoord vanwege een intern conflict, dat meldt de Telegraaf. Tattookillers De vier verdachten, Cor en Brian P., Jeroen S. en Evert S., zitten al een gevangenisstraf uit […]To Top
Volg ons voor alle updates