Buitenland

Noffel nog steeds in Ierse cel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is al weer een tijdje stil rond onze Naoufel F alias Noffel. Hij wacht nog steeds van uit een Ierse op plaatsing in een cel in P.I Vught mogelijk dat hij gelijk naar de EBI gaat om Willem Holleeder gezelschap te houden. Ik vroeg een tijdje geleden om gasten die een foto konden maken van Noffel in een cel en dat heb ik geweten ik kreeg verschillende onzin foto’s  of foto’s van andere gedetineerde maar een foto waar in ik Noffel echt goed kon herreken was er tot op heden niet bij.

Deze inzending vond ik bijna goed maar we zullen het toch even moeten wachten tot dat er daad werkelijk een nieuws foto van Naoufel F alias Noffel word gemaakt in een Nederlandse cel en daar heb ik veel geld voor over. De alle gedetineerde  met mobiele telefoons in hun kan om de blauwe Pokémon te vangen die je bajes rekening zal spekken.

Lees verder op Vlinders Crime: Noffel nog steeds in Ierse celTo Top
Volg ons voor alle updates