Geweld

Dit is de schutter die Akan Aradas uit Haarlem dood schoot [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-12-06-om-22.04.08-300x173.png

Vandaag op Vlinders Crime: Het dodelijk schietincident in de Jan Evertsenstraat waar bij Akan Aradas uit Haarlem om kwam heeft nu een een duidelijk tekening van de schutter op geleverd. Op de belden van de bewaking camera’s zie je hoe Akan door een stel ‘Hyena’s’ word aan gevallen  en waar bij zijn Marokkaanse vrienden ook zomaar worden beschoten en op de vlucht slaan om hun leven te redden. De Haarlemse onderhoudsmonteur  Akan Aradas die in Haarlem zeer goed bekend staat word op staat dood geschoten om mogelijk een simpele cafe ruzie om helemaal niks.

Zijn vrienden en zijn familie  hebben het er nog altijd zwaar mee want dit was nergens voor nodig zoveel geweld om niks. Mooi dat de politie een beloning op deze zaak heeft gezet van 15.000,- (zegge: vijftienduizend euro) voor tip de leiden tot de gouden tip die het doel heeft de schutter te ontmaskeren. Deze word op zeker herkend aan de hand van de buurt en de tekening want op dat uur stip heb je veel al te maken met de plaatselijk raddraaiers.

Lees verder op Vlinders Crime: Dit is de schutter die Akan Aradas uit Haarlem dood schootTo Top
Volg ons voor alle updates