Holleeder

De eis van Dino Soerel levenslang [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Uitgerekend vandaag komt panorama ook met een stuk over het passage proces want word de vriendschap met Willem Holleeder van des tijds Dino Soerel nu fataal…? Mooie timing van Panorama want vandaag zou ook Fred Ros weer te horen krijgen of hij gelijk naar zijn nieuwe verblijfplaats mocht vertrekken maar dat is uit gesteld tot Vrijdag opheffing of schorsing voorlopige hechtenis..?

Voor Dino Soerel is het nog even wachten hoe of wat maar als inderdaad Vrijdag Fred Ros word vrij betalen zie ik het somber voor Dino Soerel in. De spanning is dan helemaal weg in het Passageproces. En dan zullen de druiven zuur zijn voor de heren die nu nog vast zitten in deze zaak. De bekendste van het stel is Dino Soerel die in Panorama heeft zich weel een mooi verhaal en opsomming gegeven van de feiten.

Lees verder op Vlinders Crime: De eis van Dino Soerel levenslangTo Top
Volg ons voor alle updates