Drugs

Controle van auto leidt naar 115 kilo wiet [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bron politie
Rotterdam – Maandagnacht zetten agenten een auto langs de kant om de bestuurder te controleren. Een vervolgactie leidde naar 115 kilo wiet. Twee mannen zitten vast.Die nacht zagen agenten rond 1.00 uur een auto op de Maasboulevard over een doorgetrokken streep rijden. Vervolgens reed de auto door naar een benzinestation. De bestuurder werd zenuwachtig toen de agenten naar zijn identiteitsbewijs vroegen.

Hij verklaarde dat hij dat niet bij zich had, maar wel thuis kon ophalen. De agenten reden mee en troffen thuis in de Dorpsstraat in Capelle a/d IJssel niet alleen zijn rijbewijs aan. Door de geur in het huis was het al snel duidelijk; 115 kilo wiet stond er warmpjes bij in een afgesloten kamer. Twee mannen, van 25 en 45 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden. De henneptoppen, in gesealde zakken, zijn in beslag genomen.

Lees verder op Vlinders Crime: Controle van auto leidt naar 115 kilo wietTo Top
Volg ons voor alle updates