Geweld

Beelden liquidatie poging Amsterdam vrijgegeven [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-12-06-om-21.54.25-300x173.png

Vandaag op Vlinders Crime: Bron- opsporing verzocht. Op 04 oktober 2016 wordt rond 08.45 uur een 42-jarige man beschoten, vlak voor basisschool de Horizon aan het Iwan Kantemanplein in Amsterdam-Osdorp.Op de dag voor de schietpartij zetten twee mannen rond 13.00 uur een Piaggio Beverly 500 motorscooter klaar aan de Dachstein in Amsterdam-Osdorp. Dat is vlakbij basisschool de Horizon aan het Iwan Kantemanplein. in Osdorp
Piaggo motorscooter
Ruim voordat de basisschool op dinsdag 4 oktober open gaat, rijden twee mannen op de Piaggio al langs het schoolplein. Even later rijden de mannen richting het gekleurde hek. De gebruikte Piaggo Beverly 500 is best een bijzonder exemplaar, het is een motorscooter die niet heel veel voorkomt in Nederland. De politie hoopt dat het is opgevallen dat deze in de periode voor 4 oktober ergens heeft rondgereden of geparkeerd heeft gestaan.

De twee blijven ruim een kwartier op dezelfde plek staan. Ondertussen brengen ouders hun kinderen naar school en de kinderen spelen voor schooltijd op het plein. Al die tijd staat de auto van het slachtoffer onberoerd op de parkeerplek. Om 08.35 uur lijken de twee dan af te haken.

Lees verder op Vlinders Crime: Beelden liquidatie poging Amsterdam vrijgegevenTo Top
Volg ons voor alle updates