Misdaad

Als de ijsbeer ijs schijt dan is het pas koud [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-12-06-om-09.15.01-300x224.png

Vandaag op Vlinders Crime: Daar ga je dan zo de luchtplaats op helemaal in gepakt als een ijsbeer. En dat het koud kan zijn wet elke gedetineerde want ze laten je meeste s’morgens vroeg luchten 08.00 uur is meestal regel dan uitzondering. En net als het zonnetje gaat schijnenen kan je weer naar binnen en heb je voor de rest van de dag niks te doen en was dit het einde activiteit waar je elke dag recht op hebt 1 uurtje luchten per dag.

Als je in de iets zwaarder regiems zit en je moet alleen naar buiten dan laat je dit soort lucht momenten  aan je voor bij gaan want ze laten je dan meestal ook nog al eens bijna 2 uur in de kou staan want dat vonden ze dan humor of zo en komen je dan express laat halen zo dat je gelijk genezen bent van het luchten in de winter want ook de bewakers komen je dan niet graag zo ophalen vandaar dat ze je pasten door langer buiten te late staan zodat je vernikkeld ben van de kou.

Lees verder op Vlinders Crime: Als de ijsbeer ijs schijt dan is het pas koudTo Top
Volg ons voor alle updates