Justitie

15.000 euro beloning voor gezochte Robertico Inesia [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Justitie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die lijd naar de aanhouding van Robertico Inesia. Deze Antilliaan  weet zich tot de dag van vandaag schuil te houden. En vanavond bestaat opsporing verzocht weer aandacht aan de zaak.

DEN HAAG –  gezocht na fataal schietincident.Hij wordt verdacht van het lossen van fatale schoten bij een café.Op zaterdagochtend 11 juli 2015 rond 04.30 uur worden twee mannen neergeschoten voor een café aan de Herenstraat in Den Haag. Eén kan nog op tijd naar het ziekenhuis worden gebracht. De ander, een Hagenaar (31), wordt nog gereanimeerd, maar overlijdt ter plekke.

Lees verder op Vlinders Crime: 15.000 euro beloning voor gezochte Robertico InesiaTo Top
Volg ons voor alle updates