Misdaad

Misdaadnieuws moet je snel brengen [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-12-01-om-19.23.21-1-300x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Soms kan je wel janken als misdaadjournalist want dan weet je dat je goud in handen hebt en dan word er van alle kanten druk op je uit geoefende dat je het zo lang ste moet houden zodat je er een misdaadprogramma over kan gaan maken. Maar in deze tijd met internet is wachten geen optie je moet gelijk net als criminelen dien gelijk knallen want dan breng je als eerst iets en kunnen ze niet op je heen.

Ik had wel geciteerd uit de geheime opnamen van Gerrit Groenheide een dag voor dat de NOS het bracht maar dat is niet genoeg ik had gewoon net als hun iets naar buiten moeten brengen van de geheime opnamen zodat iedereen wist dat ik de scoop had en zo kunnen ze niet om je heen.

Lees verder op Vlinders Crime: Misdaadnieuws moet je snel brengenTo Top
Volg ons voor alle updates