Justitie

Justitie gaat Maandag gevangenhouding ex-douane man Gerrit Groenheide vragen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Justitie gaat maandag als de rechtszaak weer begint van Gerrit de gevangenhouding vragen van Gerrit Groenheide aan aanleiding opgenomen gesprekken. Je kan geen nieuws aan zetten en ze hebben het over Gerrit. Ik baal als een stekker dat ik het nieuws zoals ik het als eerst had maar niet bracht omdat ik het in me misdaadprogramma wilde brengen bij PowNed.

Had ik gewoon toch maar me nieuws als ik het als eerst kreeg naar buiten gebracht dan had ik me scoop gehad en het nieuws als eerst gebracht met veel meer tam tam dan dat ik deed op vrijdag. Maar goed ik heb mr Jan-Hein Kuiper meerder keren gesproken en die weet dat ik als eerst met dit bezig was een kleine troost waar ik niks aan heb.

Lees verder op Vlinders Crime: Justitie gaat Maandag gevangenhouding ex-douane man Gerrit Groenheide vragenTo Top
Volg ons voor alle updates