Drugs

Gerrit Groenheide de douane man gaat maar door met drugshandel ondanks eis van 16 jaar [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-12-01-om-19.22.55-300x283.png

Vandaag op Vlinders Crime: Mijn Colombiaanse kennis- Ik verstuur het je,. had gisteravond een probleem met me laptop ..in de loop van de dag heb je het . En inderdaad 4 uur luister plezier En alle foto’s die er bij zitten zijn overboekingen van Rene Franken aan Wim Ken Aalten en aan mijn Colombiaanse contact.Fotos van welke soort coke met stempel. Foto’s van Rene Franken en Dennis van den Berg ..op de USB hoor je mij en Gerrit Groenheide (‘de douaneman’55-jarige douanier uit ‘s-Gravenzande die een dubbelleven bleek te leiden)1 opname is in zijn apartement in Kwintsheul en een andere opname is vanuit een apartement op de Wilhelminakade in Rotterdam speciaal gehuurd voor deze.. Onthoudt dat er tonnen aan coke zijn doorgelaten en dat Johan Verhoek met Rene Franken samen werkte. Rene en Dennis hebben een schuld van 4 miljoen euro bij mij en Johan Verhoek alias de Hakkelaar krijgt nog 8 ton van ze .. Hun boekhouder Sjef Hendriks heeft veel geld weggesluist en ben al een jaar bezig iedereen op te sporen..als je na het zien van de fotos en de opname hebt hmgehoord en je hebt vragen ..stuur dan een mail en ik beantwoords ze

schermafbeelding-2016-12-01-om-19-22-55schermafbeelding-2016-12-01-om-19-23-21

Lees verder op Vlinders Crime: Gerrit Groenheide de douane man gaat maar door met drugshandel ondanks eis van 16 jaarTo Top
Volg ons voor alle updates