Buitenland

EU Most Wanted [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dat gaat het spel Europese criminelen zoeken bij de EU van start. Elke dag word er een nieuwe criminelen in het zonnetje gezet. Te beginnen met deze meneer uit België die verdacht word van twee moordpogingen. Het blijft wel in de kerst zweer moet je maar denken. Het geeft een gezellig muziekje mee als je op de foto drukt en je ziet de foto van de gezochte crimineel.

Met een beeldje fleur kan je het nieuws dus ook kregen zoals je je ziet in plaats van alleen zakelijk en kil want na ene hele dag op het werk voor de meest moet computeren vooral een leuk bezigheid blijven en dan mag het best zo gebracht worden. Wie voor ons land met de eer mag strijken is nog niet bekend we zullen elke dag moeten kijken om de Hollandse nominatie  aan de weet te komen  dus nog even geduld.

Lees verder op Vlinders Crime: EU Most WantedTo Top
Volg ons voor alle updates