Liquidaties

Daders moord Almere uit zelfde milieu als schutters Lucas Boom en Peter Pjotr R. [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Na een rondje langs alle media klem ik lang het parool en die bracht weer super spannend misdaad nieuws. Paul Vught van het Parool zit de altijd al boven op en is zeer goed in gelezen in diverse liquidatie onderzoeken. Hij is er dan weer als de kippen bij om het uit de doeken te doen van de verdachten van de liquidatie van de elektromonteur Ali Motamed in Almere.

Want volgens het parool komen de dadergroep uit Amsterdam-Zuidoost. En hebben de verdachte ook goede banden met familie leden in Almere want daar hebben ze zich na de liquidatie ook begeven in de buurt van de liquidatie mogelijk hebben ze zich daar schuil gehouden bij vrienden of familie .

Lees verder op Vlinders Crime: Daders moord Almere uit zelfde milieu als schutters Lucas Boom en Peter Pjotr R.To Top
Volg ons voor alle updates