Drugs

Gerrit Groenheide de douane man en de Kilimanjaro man [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik heb even een tijdje zelf niet over Gerrit Groenheide geschreven. De douane man van de Rotterdamse haven die net  woensdag een eis heeft gehad van 16 jaar cel voor de import van vele kilo cocaïne. Maar wie denkt dat wat er nu bekend is alles is wat Gerrit G op zijn kerfstok heeft heeft het mis. Ik ben nu druk bezig om er voor PowNed een super spannende reportage voor te maken voor op TV.

Dat moet natuurlijk spanning en sensatie brengen en vooral om dat het hier gaart om de grootse drugsvangst van ons Land. Ik moet het nog even in een formaat gieten want ik moet natuurlijk me eerste misdaaduitzending wel overtreffen want als ik geen kijkcijfer kanon ben is mijn televisie avontuur van korte duur en dat kan ik jullie niet aan doen.

Lees verder op Vlinders Crime: Gerrit Groenheide de douane man en de Kilimanjaro manTo Top
Volg ons voor alle updates