Holleeder

Willem Holleeder pro forma zitting [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De advocaten van Willem Holleeder  gaan het hebben over dat goudsnip dossier ( erfenis Cor van Hout) waarin zussen verdachten zijn, over verhoren van zussen en over verhaal dat Holleeder moordopdracht vanuit EbI zou hebben gegeven. Nou ben ik daar samen met misdaadjournalist de enige media is geweest die dat verhaal el erg ongeloofwaardig vind.

Want ik heb nog niks gehoord wat nou echt in dat als bewijs gebruikt kan worden. En ik zie zelf Willem Holleeder overals voor aan maar dat hij in zee gaat maar twee Antillianen lijkt me erg ver gezocht. En die hebben maar wat verklaart en zelf het O.M zal daar geen zaak van maken want dan komen we niet verder dan een onbetrouwbare getuigen die snel weer naar zijn warme eiland toe wil. Elke boef weet dat dat onzin is en ik moet het mager bewijs nog maar zien want wat ik gehoord heb was 0,0 aan bewijs tijdes een van de pro-forma zittingen eerder.

Lees verder op Vlinders Crime: Willem Holleeder pro forma zittingTo Top
Volg ons voor alle updates