Holleeder

Willem Holleeder planden geen moordopdracht op zussen en Peter r de Vries [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-06-23-om-11.24.57-300x226.png

Vandaag op Vlinders Crime: Zoals ik al voor spelde ging  het vandaag over het goudsnip onderzoek waar de zusters Holleeder van werden verdacht en waar ze nu weer over gaan verklaren. Niet echt intresanet om over te schrijven omdat elke madia dat al heeft gedaan of gaan doen. Ik peper te er nog eens in dat dat het de grootste onzin was waar het O.M mee kam in Mei  dat elke media over elkaar heen viel en Peter r De Vries niet van de buis af was te slaan.

Het ging over de zogenaamde moord opdrachten die Willem Holleeder zou hebben gegeven van uit de EBI een een Antiliaan Winklaar die zo zwakbegaafd is dat nog net niet in de wasbak schijt ipv de wc. En aan deze man zou Willem Holleeder volgens deze Winklaar dan een moord opdracht aan hebben gegeven. Ten minsten hij zou een telefoon nummer van Willem Holleeder hebben gehad en dat zou hij dan moeten bellen en een code woord door geven en als hij dat dan had gedaan dat door geven van die code zouden de zusters en Peter r De Vries vermoord worden.

Lees verder op Vlinders Crime: Willem Holleeder planden geen moordopdracht op zussen en Peter r de VriesTo Top
Volg ons voor alle updates