Buitenland

Nog geen patsers wetgeving in België [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-29-om-09.40.33-300x160.png

Vandaag op Vlinders Crime: Marokkaanse miljonairs vieren trouwfeest in de straten van Borgerhout,Rolls Royce,Lamborghini ,Ferrari  enz enz  En dat is een achterstand wijk in België waar criminaliteit hoogtijd viert. Het zal wel een doorn in het oog zijn voor vele Belgen die hard moeten ploeteren om een klein autootje te kunnen kopen en dan zie je in deze achterstand  wijk  voor vele miljoenen aan luxe auto’s voor bij rijden die mee doen aan een trouw feest.

Ja wat moet je er van zeggen..? Het lijkt me duidelijk dat de patser wetgeving in België nog niet helemaal werkt. De Marokkanen doen goede zaken daar en dat laten ze graag zo zien dat ze het gemaakt hebben in de criminaliteit. De plukze-wetgeving in België heeft zo te zien nog veel werk te doen.

Lees verder op Vlinders Crime: Nog geen patsers wetgeving in BelgiëTo Top
Volg ons voor alle updates