Justitie

lage straffen in 26koper zaak [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dit is een van de verdachte die een hoofd rol speelt  Jaouad  Weerwind ( een Surinaamse bekeerling) in de 26koper zaak hier loop hij in een groot winkelcentrum in Casablanca waar hij samen was met zijn zoontje en vrouw Harran Mesoudi (een stewardess bij KLM) liep om 11 Oktober 2014. Zij wonen trouwens allemaal in Tiel waar ik zelf ook geregeld ben maar dat ter zijde,

Ali Messouadi is zijn schoon broertje  en die is nog op de vlucht voor justitie. Maar nu de straffen zo laag zijn uitgevallen is het ook voor hem reden om zicht nu snel te gaan melden bij juiste zo dat hij bij het feest aan bezig kan zijn als ze allemaal vrij komen wat Redouan T alias Freggel voor ze zal gaan organisten als ze vrij komen. Die woont en bezit nu ook half Tétouan.

Lees verder op Vlinders Crime: lage straffen in 26koper zaakTo Top
Volg ons voor alle updates