Drugs

Grote zeilboot met 1000 kilo Cocaïne gepakt bij Suriname [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bron Starnieuws Een grote drugs vangst bij de Surinaamse kust. Een grote zeilboot gesleept door een Venezolaanse boot . Er werd een drugscontrole uit gevoerd en toen vonden ze maar liefst 1000 kilo cocaïne. Ik kreeg dit berichtje gelijk en daar door konden het wel eens gaan on een Nederlandse drugstransport.

De vaartuigen werden gesommeerd aan te meren bij Cevihas te Bethesda. en daar hebben ze de drugs gevonden door een gezamenlijke actie tegen drugs. De 3 mannen  die zijn opgepakt kunnen hun borst nat maken in een Surinaamse cel want daar is het niet echt gezellig

Lees verder op Vlinders Crime: Grote zeilboot met 1000 kilo Cocaïne gepakt bij SurinameTo Top
Volg ons voor alle updates