Geweld

Gijzelnemers Heiloo vol in beeld met geluid [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bron opsporing verzocht Op vrijdagmiddag 4 november 2016 vindt aan de Handelsweg in Heiloo tussen 17.45 en 18.15 uur een gijzeling plaats. Dat gebeurt in een bedrijfspand waar op dat moment de twee eigenaren aanwezig waren, een van hen was met zijn dochter. Het ging om een zakelijk conflict. Toen zij niet aan de eisen meewerkten zijn ze met geweld gegijzeld. Daarbij is met een priem gedreigd de dochter de ogen uit te steken en hebben de eigenaren en dochter een vuurwapen tegen hun hoofd gehad.

Uiteindelijk wisten de slachtoffers te vluchten. Een van de eigenaren was zo in paniek dat hij van het dak is gesprongen, daarbij heeft hij zijn pols gebroken.Een van de mannen is inmiddels opgepakt, maar de politie is nog altijd op zoek naar zijn mede-dader.Het gaat om de achterste man op de camerabeelden, met de muts. Hij gaf aan voor deze klus te zijn ingehuurd, en dat hij het fijn vond om mensen te bedreigen.

Lees verder op Vlinders Crime: Gijzelnemers Heiloo vol in beeld met geluidTo Top
Volg ons voor alle updates