Moord

DE MOORDENAARS ERIN GELUISD! [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een undercoveragent is meer dan iemand met een plaksnor. De mensen van de unitWerken onder Dekmantel vormen de crème de la crème binnen de Nederlandse politie. Met lef, bluf en mensenkennis weten ze de meest achterdochtige crimineel aan het praten te krijgen en vastgelopen moordzaken uit het slop te trekken. De mooiste successtory’s!

Henk Strootman schreef voor panorama een paar van dit soort voorbeelden waar in deze groep politie mensen zich naar binnen heeft weten te werken bij een aantal zaken waar bij het niet anders mogelijk was geweest deze zaken op te lossen. In de bajes worden dit soort actie altijd veroordeeld omdat he crimineel een hak is gezet en dat voelt kut voor de des betreffende boef.

Lees verder op Vlinders Crime: DE MOORDENAARS ERIN GELUISD!To Top
Volg ons voor alle updates