Buitenland

No limit soldiers connect with the French connection en Osdorp de groep [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-14-om-10.38.11-300x168.png

Vandaag op Vlinders Crime: No limit soldiers connect with the french connection en osdorp de groep die de Franse justitie op ‘t oog heeft is groter dan gedacht er is vast komen te staan dat op het moment dat reccep K en Anouar alias staart in Frankrijk waren er ook 2 Antilianen naar Frankrijk zijn gevlogen en van t vliegveld zijn gehaald door handlangers van reccep en Anouar.

De Franse justitie vermoed dat de Antilianen in opdracht van Anouar naar Frankrijk zijn gevlogen om drugstransporten te bespreken en huurmoorden. Zo is het de Nederlandse justitie bekend dat Anouar een vader op zoon relatie heeft met Siegfried Saez en steevast bij hem op bezoek gaat.

Lees verder op Vlinders Crime: No limit soldiers connect with the French connection en Osdorp de groepTo Top
Volg ons voor alle updates