Moord

Dode in P.I Nieuwegein [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-28-om-20.48.39-300x169.png

Vandaag op Vlinders Crime: We krijgen berichten via Facebook dat er in de P.I iemand zichzelf van het leven heeft beroofd. Over wie het gaat is niet duidelijk en zulke zaken worden niet snel naar buiten gebracht als het gaat om een niet al te grote crimineel. Eerst moet zijn familie worden in gelicht en pas dan word het naar buiten gebracht. En zodra de cel deuren opengaan is het als een lopen vuurtje want de tam tam gaat snel in een bajes. Ik krijg vaak van uit de bajes vis mobieltjes dat nieuws wel als eerst maar niet op elke afdeling hebben ze die voor handen.

In het hele land worden zelfmoorden gepleegd en het aantal is alles in P.I Vught het hoogste. Dus om wie het gaat en waar deze gevangenissen voor zit is dus nog even afwachten. ‘Zijn’ cel blijft normaal een paar weken e soms maar een paar dagen leeg en dan en dan word ie snel weer gevuld en draait de bajes als of er nooit iets voor gevallen is. Een Afrikaan krijg je met geen tien paarden dan is zo’n cel want die zijn zo bijgelovig als het maar kan. Want ook de gedetineerde hebben het er dan niet vaak maar over en iedereen gaat gewoon weer door tot de orde van de dag.

Lees verder op Vlinders Crime: Dode in P.I NieuwegeinTo Top
Volg ons voor alle updates