Geweld

Michael de Boe het dodelijk slachtoffer steekpartij Amersfoort [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wat een leuk feest had moeten worden op van zijn oma loopt uit op een famille drama waar bij de 25-jarige Micheal de Boe door zijn bloed eigen oom word dood gestoken. De steekpartij gebeurde rond 01:20 uur aan de Kleine Koppel voor partyboot The Partyfactory. Waar het feest van zijn oma bezig was.

Vrienden van Michael de Boe melden vertellen ons dat hij zou zijn neergestoken nadat zijn moeder ruzie kreeg met haar zus en zwager. Zij bloed eigen Oom zou hem vervolgens hebben doodgestoken. Op de partyboot Partyfactory werd de verjaardag van de oma gevierd..

Lees verder op Vlinders Crime: Michael de Boe het dodelijk slachtoffer steekpartij AmersfoortTo Top
Volg ons voor alle updates