Holleeder

Willem Holleeder dubbelganger [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Je kijkt toch even vreemd op je neus als je opeens oog in oog staat met de dubbelganger van Willem Holleeder. Dat overkwam een lezer van me site in Breda die moest toch even een paar keer met zijn ogen knipperen toen ie deze man bij een benzinestation in en uit zag komen. Om zijn verhaal geloofwaardig  te maken maar legde hij deze persoon vast met zijn telefoon.

Het zal Astrid maar gebeuren die zal zich een hoedje schrikken als ze deze persoon zal tegen komen. Het zal zeker een stunt zijn deze man op 30 November naar de por-forma zitting zal komen,.waar het altijd een drukte is van journalisten als de Neus weer zijn opwachting zal maken.

Lees verder op Vlinders Crime: Willem Holleeder dubbelgangerTo Top
Volg ons voor alle updates