Misdaad

Leo’s Borrel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wat een super feest gisteren bij ons in Rotterdam. Leo’s borrel was weer super gaaf en je raad het al we waren er als een van de eerste want me gabber regelt daar de VIP en dat soort dingen. En het was zeker een super gaaf feest en er er liepen veel bekende en ook enkele gasten waar ik in het verleden over had geschreven.

De zweer was super gezellig en de flessen champagne bleven ze maar aanrukken en ik dacht dat ik alles al had gezin in me leven maar dan dat ik het mis. Want Leo’s angels waren er ook en die waren allemaal bloedmooi. Ik dacht nog bij mezelf ik weet wel waar ik vannacht wel zal eindigen hopelijk niet in me hotel kamer in het Inter Hotel maar in zijn penthouse  tussen twee angels.

Lees verder op Vlinders Crime: Leo’s BorrelTo Top
Volg ons voor alle updates