Misdaad

Het verhaal wat we hebben over Erik van den Boogaart [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het verhaal gaat dat Eric iemand is die zich met mensen heeft ingelaten waarvan hij geen flauw benul en idee had wie dat zijn en waar ze toe in staat zijn.De werk locatie van Eric is wel een onderdeel van het verhaal, waar het breder om gaat is dat hij 1 van de personen in de keten vormden die hun pas(sen) afstaan en er ook voor konder zorg dragen dat een gescande nog niet gecontroleerde container kon verplaatsen en of zelfs van het terrein af konden (laten) rijden.

Waar het vermoedelijk mis is gegaan is het moment dateen lading leeg gehaald ging worden. De container was toch leeg al was het verplaatst en dan komen de vragen;Is iemand of een andere groep voor geweest? Is het toch door de autoriteiten gepakt? Heeft Eric het zelf achterover gedrukt of in opdracht van?

Lees verder op Vlinders Crime: Het verhaal wat we hebben over Erik van den BoogaartTo Top
Volg ons voor alle updates