Misdaad

Leuke misdaadprogramma bij PowNed [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ja leuk beelden en eindelijk achter elkaar op de site. MPC de telefoons die van dit soort informatie voorzien maakt het mede mogelijk dat wij dit soort leuke dingen kunnen ondernemen. Nu zie je de uitzending achter elkaar en dat is leuke kijken dan in delen. We staan nu gelijk op de kaart en ik sta te springen om deel twee te maken.

Ik kreeg al veel leuke reactie en dat houdt me ook even bezig. Ik had nog veel werk liggen wat er maar niet van komt omdat alles veel tijd kost. Ik ben nieuwsgierig hoe het morgen zou zijn wie er wat van gaat vinden.  Peter R De Vries heeft al als een ven de eerste gereageerd en vond het leuk. Kijk daar doen we het voor want dan weten we dat we goed zitten.

Lees verder op Vlinders Crime: Leuke misdaadprogramma bij PowNedTo Top
Volg ons voor alle updates