Misdaad

Gangsterliefsje beginnen op Donald Duck te lijken [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Sommige vrouwen krijgen letterlijk een ‘kuttenkop’ Van onderen hebben ze totaal geen haar en halen ze de schaamlippen zelf helemaal weg. Terwijl ze hun haren op hun wimpers zo groot willen hebben dat er een briesje wind langs je gezicht als ze met hun ogen knipperen.  Ze spuiten zo veel botox in dat ze totaal geen uitdrukkingen meer op hun gezicht hebben.

En hun lippen spuiten ze zo vol  dat ze echt allemaal op elkaar gaan lijken en in de tenten waar de golddigger komen lijken tegenwoordig de helft van de vrouwen op elkaar. Ik heb staats het idee dat ik haar ergens van ken maar dat lijkt alleen maar zo omdat je staats het zelfde beeld gaat zien. Het lijken wel sekspoppen aan het worden.

Lees verder op Vlinders Crime: Gangsterliefsje beginnen op Donald Duck te lijkenTo Top
Volg ons voor alle updates