Drugs

De 67-jarige Ron Galiart ‘minister van Financiën’ van de Hakkelaar krijgt werkstraf [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het parool meld dat De 67-jarige Ron Galiart, ooit bekend als ‘minister van Financiën’ van drugshandelaar Johan Verhoek, moet een werkstraf uitvoeren omdat hij auto’s uit de erfenis van zijn overleden zoon stal. Er ik heb natuurlijk als enig een foto van deze Ron want ik heb jaren met hem vast gezeten in P.I Zwaag Maar dat te zijde.

Nu is ie veroordeeld omdat ie auto’s achter over heeft lopen drukken van notabene van zijn bloedeigen kleindochter. Dat verzin je toch niet. De zoon van Ron, Patrick Galiart pleegde zelf moord en ik bracht toen als eerst de foto van hem naar buiten en dat een van de belangrijkst investeerder van Patrick Galiart ‘Dikke’ Charles Geerts. was en die echt letterlijk door ziek was van de zelfmoord van Patrick want die zag zijn investering het raam uit vliegen.

Lees verder op Vlinders Crime: De 67-jarige Ron Galiart ‘minister van Financiën’ van de Hakkelaar krijgt werkstrafTo Top
Volg ons voor alle updates