Geweld

15 jaar cel voor doden eigenaar Mon Cheri [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-24-om-17.22.16-300x224.png

Vandaag op Vlinders Crime: Gisteren kreeg Jim M(56) 15 jaar cel straf op gelegd voor te doodslaan van de eigenaar van animeerbar Mon Cheri in Rotterdam. Deze gestoorde gek heeft 30 x met een hamer op het hoofd van zijn slachtoffer geslagen. De moord partij was gruwelijk en is ook nog een vast gelegd met was gefilmd door beveiligingscamera’s.

En dat allemaal voor een paar rot centen.( de gokkasten werden leeg gehaald) Zo doende  de politie simpel de twee daders op pakken. De andere was een vrouw die totaal gestoord was zij moet moet een jaar lang worden opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Maar de kans dat ze daar nooit meer uit komt is ook groot want ze is totaal de weg kwijt.

Lees verder op Vlinders Crime: 15 jaar cel voor doden eigenaar Mon CheriTo Top
Volg ons voor alle updates