Liquidaties

Twee lichamen gevonden in Voorburg [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-05-09-om-07.06.39-300x193.png

Vandaag op Vlinders Crime: Ja ik reed voor bij toevallig en wilde er nog een verhaal overmaken maar andere zaken hadden meer me aandacht. later daar over meer over 30 minuten .  Er waas een familie drama meit echt iets voor ene misdaadsite die over liquidatie schrijft want ik hoorde an dat het ging om familie leden een zoon van 57 jaar en een moeder van 87 jaar  ja wat moet je daar nog over schrijven

Hun lichamen werden dan wel gevonden en de buurt wist er wel van meer van de criminelen die ik kan konden deze familie niet. Dus was het raadzaam om er er niet te veel aandacht aan te geven. Ik liet de Moeder (87) en zoon (57) die op de stoep  dood gevonden in Voorburg aan de Klaverweide maar  links liggen  ik had zo’n voor gevoel .

Lees verder op Vlinders Crime: Twee lichamen gevonden in VoorburgTo Top
Volg ons voor alle updates