Politie

Als je gepakt word met drank op achter het stuur ben je de sigaar [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-23-om-09.25.38-300x225.png

Vandaag op Vlinders Crime: Nou het is mijn ook een keer overkomen dat ik gepakt ben met een slokje te veel op achter het stuur. Ik heb zo’n EMA cursus moeten doen van bijna 1000 euro. Het was zeer leerzaam en mijn zien ze niet meer met een slokje op achter te stuur. Ik laat ten eerste me auto voor de deur staan als ik uit ga en neem wel een taxi of wat dan ook.

Want het heeft mijn ogen geopend want waar iedereen de fout mee in gaat is rest alcohol. Vooral na een kermis of carnaval heeft je lever de alcohol wat je hebt opgezopen nog niet hebben kunnen afbreken. En dus mag je helemaal nog niet rijden maar iedereen doet het gaat gewoon naar zijn werk de volgende dag. En dat zijn potentelen criminelen want als je per ongeluk iemand raak rijdt of iemand jou dan ben je echt de sigaar want als je moet blazen van de politie en daar uit blijkt dat je te veel hebt gedronken betaald de verzekering niet uit.

Lees verder op Vlinders Crime: Als je gepakt word met drank op achter het stuur ben je de sigaarTo Top
Volg ons voor alle updates