Buitenland

Vandaag straf eisen in Passageproces bekend [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Er zijn al boeken vol geschreven over deze zaak en vele zittingsdagen verder hoeren vandaag weer de verdachte hun strafeisen. Het zal wederom het zelfde zijn als vorige keer en dus weinig nieuws onder de zon want het O.M houd vast aan 30 jaar voor Fred Ros een levenslang voor de meeste andere van het berucht proces want het langste duurt van de Nederlandse misdaadbegrippen qua tijdsduur. (140 zittingsdagen)

Voor Dino Soerel zal het zeker geen nieuws zijn dat er weer levenslang tegen hem word geeist Dino Soerel is  eerder veroordeeld tot 6 maanden gevangenisstraf. Hij is veroordeeld voor witwassen en het bezit van twee valse paspoorten na een eist van Levenslang kwam hij er de eerste keer net als Ali Akgün genadig van af waar naar Ali de benen nam naar Turkije en dat heeft zijn leven niet extra bevooroordeeld want die werd in Turkije geliquideerd.

Lees verder op Vlinders Crime: Vandaag straf eisen in Passageproces bekendTo Top
Volg ons voor alle updates