Justitie

1,1 miljoen euro bij geldkoeriers in beslag genomen [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-22-om-14.42.53-300x216.png

Vandaag op Vlinders Crime: Haarlem, Hoorn, Amsterdam – Woensdag 16 november, tijdens een actiedag van het Afpakteam van de Politie Eenheid Noord-Holland, is er 1,1 miljoen euro cash, drie geldtelmachines, drie personenauto’s en veel dure merkkleding in beslag genomen. Ook zijn er bankrekeningen bevroren op last van de officier van justitie.

Na meerdere anonieme tips deed het Afpakteam gedurende acht maanden onderzoek naar een criminele organisatie die zich bezighield met het witwassen van grote geldbedragen. Het opsporingsonderzoek was erop gericht deze transacties inzichtelijk te maken en te onderscheppen. Het onderzoek heeft ertoe geleid dat er woensdag drie doorzoekingen en vier aanhoudingen konden worden verricht.

Lees verder op Vlinders Crime: 1,1 miljoen euro bij geldkoeriers in beslag genomenTo Top
Volg ons voor alle updates