Liquidaties

Politie zette gijzeling in scène [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Limburg1 komt met het nieuws dat de politie in de liquidatie zaak van Brunssumer Sven Prins, tijdens een undercoveroperatie ook een gijzeling actie in scène heeft gezet. De Amsterdammer Melvin W werd met een kutsmoes naar naar een vakantie park in Zeewolde gelokt waar hij zogenaamd een telefoongesprek moet vertalen Papiamento (taal in Suriname) werd gevoerd.

Ik het vakantie huisje trof Melvin W in werkelijkheid 3 agenten aan waar van er eentje zogenaamd tegen zijn wil in werd vast gehouden. Het doel van deze actie as om de banden met Melvin W opnieuw aan te halen. Vandaag komt dat naar buiten in een zogeheten pro-forma waar Limburg1 al de hand op weten te leggen door het dossier in te kunnen zien.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie zette gijzeling in scèneTo Top
Volg ons voor alle updates