Justitie

Een van de verdachten Sven Prins zaak vrij [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Melvin  W is vrij gelaten  omdat zijn zaak  afgesplitst van liquidatie Sven Prins. Dat is even een mooie meevaller voor Melvin W eerder kwam vandaag naar voren dat justitie van alles uit de kast had getrokken om via hem bij een aantal hoofdverdachten uit te komen, de 3 Antillianen Johnny B. (38), Jurunda T. (31) en Sergio K. (36). die worden verdachten van de liquidatie stonden vandaag ook terecht.

Zij zaak word dus afzonderlijk behandeld en dus ziet het er naar hui dat het voor hem met een sisser afloopt. Justitie had van alles  uit de kast gehaald om via deze Melvin W in contact te komen met de hoofdverdachten en dat was ze mooi gelukt. De Amsterdamse Melvin W kan dus lekker zijn feestdagen met zijn familie vieren ipv in de cel.

Lees verder op Vlinders Crime: Een van de verdachten Sven Prins zaak vrijTo Top
Volg ons voor alle updates