Buitenland

Spaanse politie arresteert man die ‘lugubere’ tatoeage de datum van de moord op zijn vriendin op zijn arm had [Vlinders …

Vandaag op Vlinders Crime: In Spanje hebben ze een Duitse man Dominik R opgepakt die met een wel heel lugubere tatoeage op zijn arm rond liep namelijk die van de sterfdag van zijn 20-jarige vriendin waar hij moord verdachte van is. De man was op de vlucht voor de Duitse politie en werd opgepakt,.zijn zoontje van 18 maanden had hij bij zich. De man had de moeder van zijn zoontje  de keel door gesneden en hij had haar in een vuilniszakken gestopt.

Hij werd aan gehouden in een short-stay appartementen in Lloret de Mar waar ie dacht veilig te zijn. Ook probeerde de man met de telefoon van het slachtoffer op Facebook en andere social media voor te doen dat het slachtoffer nog leefde en een dwaalspoor uit te zetten. Maar in werkelijkheid was de politie op zoek naar deze man.

Lees verder op Vlinders Crime: Spaanse politie arresteert man die ‘lugubere’ tatoeage de datum van de moord op zijn vriendin op zijn arm hadTo Top
Volg ons voor alle updates