Liquidaties

Moordenaar kan niet schieten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een opmerkelijk video van bewaking camera’s. Hier word een liquidatie niet echte goed uitgevoerd door de moordenaar want hij kan gewoonweg niet een kaar raak schieten. Zo veel schoten en niet een raak. Praat je over geluk deze man man van geluk spreken want als je ziet hoe hij als een waren kunstenaar de kogel weet te ontwijken.

Ik heb deze beelden die sins gisten online staan al een paar keer bekenden  en je geloofd het gewoon weg niet zo veel geluk heeft deze man. Ook zijn de beelden mooi zodat deze verdachte snel kan worden opgepakt. Hij kan zelf een beter getuigen verklaring af geven  want hij weet als geen andere waarom deze actie tegen hem mogelijk is gericht.

Lees verder op Vlinders Crime: Moordenaar kan niet schietenTo Top
Volg ons voor alle updates