Liquidaties

Is Nabil Amzieb de man op de compositietekening ? [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-20-om-11.54.22-300x244.png

Vandaag op Vlinders Crime: Bronnen uit het criminelen milieu beweren dat Nabil Amzieb een van de mannen was die Eaneas Lomp heeft geliquideerd op 7 November 2015 voor huis van zijn vriendin aan de Spinozahof in Krommenie. Eerder werd zijn naam ook al genoemd als mogelijk betrokkenheid bij de liquidatie Derkaoui van der Meijden alias Pirki (lees dat hier).

En dat dat weer aanleiding was voor de dood van Nabil Amzieb op 8 Maart 2016 van dit jaar wiens hoofd werd achtergelaten voor waterpijpcafé Fayrouz aan de Amstelveenseweg in Amsterdam-Zuid.Er werd altijd beweerd dat Nabil Amzeib een kleine jongen was maar als je de criminelen op straat hoort dan zeggen zijn zeker te weten dat Nabil Amzieb de man is op de compositietekening.

Lees verder op Vlinders Crime: Is Nabil Amzieb de man op de compositietekening ?To Top
Volg ons voor alle updates