Drugs

Dumping drugsafval simpel op te lossen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In de nacht van zaterdag 19 november op zondag 20 november 2016 was het weer een zover in Tilburg  Er werden weer vaten met restafval van  drugs laboratoria gedumpt in de natuur. En dan denk je toch is er nog geen enkele politiek leider die met dit in hun verkiezingen progamma hoge ogen kan gooien want wat denk je van een gedoog beleid waar iedereen zijn drugsafval milieu vriendelijk kan inleveren zonder dat je vervolgt kan worden!!

Dit is vele male goedkoper en veel beter voor het milieu.Want ik weet als geen ander dat vele gasten die synthetische drugs maken hun zooi gewoon dumpen in het riool en er kraait geen haan naar.  Er  zijn gasten die het dumpen van hun vaten nog simpeler vinden dan rechtstreeks in het riool de dan zie je steeds weer dit soort beelden in de media.

Lees verder op Vlinders Crime: Dumping drugsafval simpel op te lossenTo Top
Volg ons voor alle updates