Misdaad

Party Harry in Rotterdam [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-19-om-09.54.02-300x225.png

Vandaag op Vlinders Crime: Ik was weer voor de verandering achter een verhaal aan ivm die havenmedewerker Erik van den Boogaart wiens lichaam vorige week vrijdag was gevonden. En dus moet je zijn voor dat verhaal in Rotterdam en dus leg ik me oor even bij me vrienden daar of zijn nog wat gehoord hebben ivm deze zaak. Maar het bleeft op vallend stil. Niemand wist echt iets te vertellen en zijn die het weten kunnen hadden me dat zeker verteld.

Het lichaam van Erik van den Boogaart(55) was al maanden vermist toen zijn lichaam werd vrijdag gevonden in Schelde-Rijnkanaal bij Zeeuwse dorp Rilland. Hij had een zak om zijn hoofd en was door zijn kop geschoten

Lees verder op Vlinders Crime: Party Harry in RotterdamTo Top
Volg ons voor alle updates